Welkom op Defida's Design,

Defida's Design is een aantal jaren geleden ontstaan door mijn creatieve uitspattingen op de computer. Het is allemaal begonnen met foto's bewerken op verschillende manieren en eigen creaties maken voor diverse doeleinden. Dit deed ik met Paintshop Pro.

Al vanaf 2005 ben ik erg creatief geworden op de computer. Door middel van een leuk programma kwam er achter dat je met een computer nog meer leuke uitdagingen aan kon gaan.

Via vele forums kon je dus leuke lesjes volgen om te leren omgaan met PsP, en ja dan merk je dat het erg onspannend kan zijn.

Hier laat ik nu al mijn leuke en zeker ook hele mooie uitwerkingen zien. Deel dit graag en zo kan je meekijken. Defida's Design is dus mijn watermerk. Een team van mensen hebben hier aan bij gedragen om leuke lesjes te schrijven voor vele liefhebbers van PsP.

Defida's Design blijft een site voor en van mijn dochter Denise. Door haar is ook de naam Defida onstaan.
Haar 2 namen verweven met de mijne DeniseFinekeDani√ęlle, door de jaren heen is mijn dochter ook haar creabuien gaan ontdekken en heeft ook een hobby gevonden in PsP en hier zullen dan ook haar creaontwerpen te zien zijn.

Voor de overige webdesign, digitale bewerkingen en grafische ontwerpen/bewerkingen zijn nu te vinden op We2Gether.nu

Wens je veel plezier op onze website.

Nieuwste